Over Ilse

Het spreekwoord “dat is de aard van het beestje” is helemaal op mij van toepassing wat betreft opruimen, ordenen en plannen. Het zat er al van jongs af aan in. Ik word zelf erg blij van orde en rust in huis en daardoor ook in mijn hoofd. Voor mij is dit haast vanzelfsprekend, maar ik gun dit iedereen! Ik ben erg praktisch ingesteld en een echte doener. Inmiddels weet ik uit eigen ervaring dat een gezin de nodige knelpunten met zich mee kan brengen: werk, huishouden, tijd voor elkaar en voor jezelf. 

Je zult merken dat als er orde en rust heerst in je huis of op je werkplek, je je makkelijker met plezier, rust en ontspanning kan richten op je dagelijkse activiteiten!

 

Reisleidster, reisadviseuse, (grond)stewardess, shiftleader in een 5-sterrenhotel: dat is mijn C.V. in een notendop. Sinds 2007 werk ik als office-manager. Mijn diverse banen hebben 1 ding gemeen: ik kon altijd naar hartenlust plannen, structuur aanbrengen en organiseren. Dienstverlenend werk is dan ook echt wat bij mij past. 

 

Om ook echt de kneepjes van het vak te leren heb ik de opleiding tot Professional Organizer afgerond en ben hiervoor ook gecertificeerd.

© Copyright Ilse Organiseert 2019

Algemene voorwaarden | Privacy Statement